The Matrix Online Server Emulator
screenshots - Printable Version

+- The Matrix Online Server Emulator (http://mxoemu.info/forum)
+-- Forum: Documentation (http://mxoemu.info/forum/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Forum: Game Information (http://mxoemu.info/forum/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: screenshots (/showthread.php?tid=1137)

Pages: 1 2


screenshots - infectiousgroove - 19-01-2013

i have taken a few screenshots on the emmulator,but can't seem to find them,i used picassa to look at them but all the shot's i took are blackscreen?


RE: screenshots - darknyte - 19-01-2013

(19-01-2013, 03:29 AM)infectiousgroove Wrote: i have taken a few screenshots on the emmulator,but can't seem to find them,i used picassa to look at them but all the shot's i took are blackscreen?

Your screenshots should be a sub-folder of the matrix online folder (where you installed it).

If the actual problem is that they are all black, did you take the screenshots as JPG (F12) or BMP (shift + F12)?

Another thing you can try is to edit your useropts.cfg like so:

Code:
# screenshot folder
ScreenShot_Filename_Base = "screenshots\screenshot"
ScreenShot_JPG_Quality = 100

This will set the JPG quality to 100 (maximum) and will place all screenshots in a 'screenshots' folder as a filename called screenshot##.

For example - if your MXO client lives in C:\MXO and you take a screenshot, it would be in the C:\MXO\screenshots folder, with a name of screenshot_0.jpg or screenshot_0.bmp.

Hope this helps Smile


RE: screenshots - rajkosto - 19-01-2013

He was probably trying to take them while fullscreen
That ain't gonna work in vista/7
just use fraps or something


RE: screenshots - Sixxth - 19-01-2013

(19-01-2013, 12:50 PM)rajkosto Wrote: He was probably trying to take them while fullscreen
That ain't gonna work in vista/7
just use fraps or something

I just window my MxO screen in Win 7 - the screenies come out fine.


RE: screenshots - darknyte - 19-01-2013

(19-01-2013, 02:52 PM)Sixxth Wrote:
(19-01-2013, 12:50 PM)rajkosto Wrote: He was probably trying to take them while fullscreen
That ain't gonna work in vista/7
just use fraps or something

I just window my MxO screen in Win 7 - the screenies come out fine.

Why won't screenies work at fullscreen in Win7? Is there a technical reason for it?


RE: screenshots - rajkosto - 19-01-2013

Uses obsolete screen grabbing method that depends on some GDI thing that doesnt exist if DWM is used
Rewriting it would be a bunch of work, it's in there deep


RE: screenshots - HiltoftheDragon - 21-01-2013

A couple from retail..... I hope retail shots are allowed btw. Tongue

Im Creeda.

Good times i hope that will soon return. Smile

[Image: screenshot_1.jpg]
[Image: screenshot_16.jpg]


RE: screenshots - rajkosto - 21-01-2013

what happened in the second one, that made the world topsy turvy ?


RE: screenshots - HiltoftheDragon - 21-01-2013

(21-01-2013, 12:56 AM)rajkosto Wrote: what happened in the second one, that made the world topsy turvy ?

The other lady and I did a hyperjump at the same time. It wasnt planned, just pure luck. I took a screenie as we were flying because it was rare that we could pull that off.


RE: screenshots - rajkosto - 21-01-2013

oh it looked like you were just walking